Tuin en Park – Reiniging

Hieronder vindt u een overzicht van alle Kärcher producten die wij verkopen:


Indien u op zoek bent naar producten voor de professional, klik dan hier.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Of het nu gaat om een zachte behandeling of een krachtige reiniging – de Kärcher hogedrukreinigers bieden de perfecte oplossing voor elke reinigingstaak.

We hebben hogedrukreinigers van 110 bar t/m 180 bar, en het oppervlakprestatie van 20 vierkante meters per uur t/m 60 vierkante meters per uur. Informeer naar de mogelijkheden.

Dankzij een geïntegreerde accu en een waterreservoir van 4 liter kun je vuil snel en eenvoudig meteen verwijderen, zodat het interieur van je auto en je huis schoon blijven. Zeer praktisch: De universele mobiele reiniger voor onderweg kan optimaal worden uitgebreid met tal van toebehoren. Informeer naar de mogelijkheden.

Maximale flexibiliteit – zonder elektriciteit. De G-serie maakt het mogelijk. Krachtige benzinemotoren maken van het gebruik van stroom voor deze apparaten overbodig. Dankzij het stevige frame en de grote wielen, is de G-serie ook uitermate geschikt voor gebruik op ruw terrein. Ideaal voor bijvoorbeeld trailers, vrachtwagens, boten, opritten, en nog veel meer! Informeer naar de mogelijkheden.

De nieuwste generatie van de batterij-aangedreven Window Vac van Kärcher zorgt niet alleen voor streeploze schone ramen, maar bespaart u ook een hoop tijd en moeite. De handige apparaten zuigen na het reinigen eenvoudig en betrouwbaar het water van het venster op – zonder druipend vuil water en zonder strepen. Compact, handig en licht. Informeer naar de mogelijkheden.

Met de Floor Cleaner wordt in één beweging de vloer gedweild en wordt het vuil opgezogen door de microvezelrollen – voor moeiteloos dweilen/moppen zonder tijdrovend stofzuigen vooraf. Ook voor o.a. natuursteen, marmer, PVC en houten vloeren. Informeer naar de mogelijkheden.

Met de Kärcher stoomreinigers kunnen u en uw hele gezin genieten van een brandschoon huis – zonder gebruik van chemische producten. Of het nu gaat om de keuken, badkamer, vloeren of strijken, de Kärcher stoomreinigers leveren uitstekende resultaten. Informeer naar de mogelijkheden.

De Kärcher stoomzuiger zorgt voor een drievoudige reiniging, indien gewenst zelfs in één doorgang. Met deze allround apparaten houdt u uw huishouding netjes in de hand. Ze zuigen bijvoorbeeld kruimels van de vloer, reinigen met stoom en maken de vloer tot slot droog. En dat alles in één beweging. Informeer naar de mogelijkheden.

Kärcher heeft het portfolio stofzuigers duidelijk uitgebreid en biedt, naast de bekende sledestofzuiger VC 6 en de stofzuiger met waterfilter DS 5.800, voor mensen met een allergie nu ook drie nieuwe stofzuigers aan. Informeer naar de mogelijkheden.

Met de multifunctionele zuigers, tapijtreinigers en as- en droogzuigers van Kärcher bent u uitstekend voorbereid op alle mogelijke reinigingssituaties. Dankzij de bijzondere filtersystemen en individuele accessoires kunt u met deze robuuste zuigers verschillende soorten vuil snel en grondig opzuigen of hardnekkige vlekken volledig verwijderen uit textiele oppervlakken. Informeer naar de mogelijkheden.

De accu-rolvegers worden gebruikt waar een stofzuiger minder geschikt is en waar traditioneel vegen moeilijk is. Ideaal voor incidenteel reinigen van tapijten, laminaat of tegels. Zonder storende kabels en onnodig buigen!  Informeer naar de mogelijkheden.

Zeg vaarwel tegen stoffer en blik: de veegmachines van Kärcher reinigen 5x sneller; ideaal voor trottoirs, wegen, opritten en binnenplaatsen. Deze machines leiden het vuil direct naar de interne afvalcontainer. Handig, snel, schoon en grondig! Informeer naar de mogelijkheden.

Of u nu uw huis en tuin van water uit alternatieve waterbronnen wilt voorzien, of snel en gemakkelijk ongewenst water wilt afvoeren, Kärcher biedt pompen voor elke behoefte, zoals dompelpompen en bewateringspompen. Informeer naar de mogelijkheden.

Kärcher‘s uitgebreide assortiment besproeiingsapparaten zal elke tuinierliefhebber plezieren. De perfect op maat gemaakte pompen en besproeiingstoestellen zorgen voor een verantwoorde omgang met natuurlijke hulpbronnen zodat het kostbare water optimaal en op een milieuvriendelijke manier gebruikt wordt. Informeer naar de mogelijkheden.

De Kärcher polijstmachine polijst parket, laminaat, steen, PVC, kurk of linoleum met een schitterend resultaat. Dit wordt gegarandeerd door de driehoekige vorm voor het polijsten van hoeken én tal van andere nieuwe functies. Inclusief de opzuiging van het polijststof! Informeer naar de mogelijkheden.


Mocht u nu vragen hebben, of meer informatie willen weten, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Reageren is niet mogelijk