Landbouw – Tractoren

Hieronder vindt u een selectie van merken waarin wij handelen:


Valtra

Valtra A-serie

De nieuwe Valtra A4-serie is de eerste 4e generatie van Valtra-tractors die gefabriceerd wordt in zowel Suolahti, Finland en Mogi das Cruzes, Brazilië, waardoor dit een ware globale tractor wordt. De 4e generatie A-serie is een volledig nieuwe tractor en reflecteert sterk de merkwaarden van Valtra waarbij onze belofte aan internationale klanten centraal staat: Uw werkmachine. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Valtra N-serie

De nieuwe Valtra N-serie rijdt als een kleine tractor, maar werkt als een grote. Hij heeft de krachtigste motor in zijn klasse, maar is wendbaar genoeg voor het fijnere werk. Dankzij langere onderhoudstermijnen en lager brandstofverbruik blijven de totale exploitatiekostenkosten zeer laag. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Valtra T-serie

Bij het ontwikkelen van de geheel nieuwe Valtra T-serie hebben wij de tractor van de grond af opnieuw gebouwd. De Valtra T-serie biedt meer keuze dan wie dan ook. Uw werkpaard kan exact op uw behoeften worden afgestemd. Valtra biedt zes vermogens en vijf transmissie-/hydraulicacombinaties. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Valtra S-serie

De Valtra S-serie van de vierde generatie is een tractor met een uitgebalanceerde prestatie waarmee u het meeste uit uw investering haalt – maximale output met minimale kosten. De tractoren van de S-serie hebben alles wat u nodig hebt, maar niets dat overbodig is. Elk detail is zorgvuldig uitgewerkt, want rentabiliteit is concurrerende technologie, betrouwbaarheid, bedrijfskosten, ergonomie, diensten en doorverkoopwaarde samen. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.


Claas

Claas Nexos F-FB-VL-VE

De Nexos is een smalspoortractor en combineert compactheid, wendbaarheid, krachtige motoren en voldoende comfort voor de bestuurder in 1 machine. De nieuwe modellen zijn uitgevoerd met een FPT-4-cilinder motor, die aangenaam rustig loopt en een grote trekkracht heeft. De motoren zijn beschikbaar van 75 tot 112 PK. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Elios 240-210

De Elios vindt zijn weg op werkplekken, die voor klassieke tractoren onbereikbaar zijn, dankzij zijn laag zwaartepunt en zijn geringe hoogte. Bijzonder gunstig vermogensgewicht vanaf 33,8 kg/pk, een kleine draaistraal van 3,47 m en uitstekend zicht rondom in beide cabines dankzij royale beglazing. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Atos 350-220

De Atos is precies afgestemd op uw wensen. Zijn bediening – recht toe, recht aan, zonder fratsen. Hij heeft moderne 3- en 4-cilinder Farmotion motoren, een groot aanbod transmissies met electrische omkeerschakeling, twee en drie powershifttrappen, een comfortabele cabine met vier stijlen, het SMART STOP systeem maakt stoppen mogelijk zonder te ontkoppelen en kan comfortabel keren met de functie dynamische besturing. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Axos 340-310

De Axos is een machine voor dagelijks gebruik. Met zijn compacte afmetingen levert hij enorme flexibiliteit voor een breed scala aan taken. De deuren die naar voren opengaan kunnen worden vastgezet in positie, de motoren leveren 75 tot 102 pk en levert een maximaal vermogen met het laagste brandstofverbruik. Er zijn twee modellen beschikbaar: C en CX. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Arion 460-410

Je wil een tractor, die precies kan, wat je van hem verwacht – niet meer en niet minder. De nieuwe ARION 400 is precies, zoals je hem nodig hebt. FPT-4-cilinder turbomotoren, max. vermogen van 90 tot 140 PS volgens ECE R 120, volledig geautomatiseerde QUADRISHIFT of HEXASHIFT powershift transmissie, Multifunctionele hendel voor bediening van transmissie, hefinrichting achter, voorlader en twee regelventielen en optimaal zicht rondom, ook op de voorlader en front aanbouwruimte. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Arion 660-510

De Arion heeft drie uitrustingsvarianten naar keuze: CEBIS, CIS en CIS+, de PROACTIV geveerde vooras met Claas kinetica voor de vering en CSM kopakkermanagement. Alle varianten zijn vanaf 125 pk leverbaar en staan erom bekend dat ze pittig en wendbaar zijn. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Axion 870-800

De Axion 850 is verkozen tot Tractor of the Year 2014! Er zijn drie varianten leverbaar: CIS, CEBIS en CMATIC, de FPT-motoren zorgen voor een hoog vermogen met een laag brandstofverbruik en hij heeft maximaal zeven regelventielen en 150 l/m hydraulische olieopbrengst. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Axion 960-920

De Axion heeft een laag toerental concept: maximaal vermogen, maximaal koppel en maximale topsnelheid bij duidelijk gereduceerd motortoerental verlagen de bedrijfskosten aanmerkelijk en de CIS+ uitrustingsvariant met multifunctionele armleuning en DRIVESTICK, CIS kleuren display in de A-stijl, elektronische regelventielen en CSM kopakkermanagement maken die lange werkdagen een stuk aangenamer. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Xerion 5000-4000

De grote tractor XERION bewijst dit indrukwekkend met een motorvermogen tot 530 pk, wat hij betrouwbaar op de grond overbrengt, dankzij talrijke intelligente systemen en de vier even grote aangedreven wielen. De Xerion heeft de volgende kenmerken: vier even grote wielen aan de twee gestuurde assen, volledig chassis voor hoge belastingen, traploze rijaandrijving voor meer dan 500 pk en een intuïtieve en ergonomische bediening. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS

BCS Vivid 400

De Vivid 400 heeft een stevig frame met voorwielaandrijving. Deze tractor heeft een 4-cilinder Lombardini motor met 35 pk. Ze zijn erg goed in de wijngaarden, boomgaarden en de velden met rijen gewassen. Een geluidswerende cabine is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Invictus K300/K400 AR

De Invictus K300/K400 AR is voor de hobbymatige en kleine boeren gebouwd, die zich specialiseren in o.a. kasgewassen, het houden van gevogelte en kleine gewassen die in rijen worden geplant. De AR versie staat bekend om zijn wendbaarheid. Twee motoren zijn beschikbaar: 26 pk 3-cilinder (K300) en een 35,6 pk 4-cilinder motor (K400). Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Invictus K300/K400 RS

De Invictus K300/K400 RS is voor de hobbymatige en kleine boeren gebouwd, die zich specialiseren in o.a. kasgewassen, het houden van gevogelte en kleine gewassen die in rijen worden geplant. De RS versie staat bekend om zijn lage gewicht waardoor hij goed op vlakke gronden en hellingen kan werken. Twee motoren zijn beschikbaar: 26 pk 3-cilinder (K300) en een 35,6 pk 4-cilinder motor (K400). Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Invictus K600 AR

De Invictus K600 AR is gemaakt om in smalle gebieden te werken: rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden en kassen. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kubota motor met 48 pk. De AR versie staat bekend om zijn wendbaarheid. Een geluidswerende cabine is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Invictus K600 RS

De Invictus K600 RS is gemaakt voor o.a. wijngaarden en in kassen. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kubota motor met 48 pk. De RS versie staat bekend om zijn lage gewicht waardoor hij goed op vlakke gronden en hellingen kan werken.  Een geluidswerende cabine is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Invictus K600 MT

De Invictus K600 MT is gemaakt om op hellingen te werken, zoals het maaien van weilanden. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kubota motor met 48 pk. Een geluidswerende cabine is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Valiant 600 AR

De Valiant 600 AR is gemaakt om in smalle gebieden te werken zoals rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden en kassen. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kohler motor met 49 pk. De AR versie staat bekend om zijn wendbaarheid. De omkeerbare rijrichting is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Valiant 600 RS

De Valiant 600 RS is een multifunctionele tractor die goed werkt in wijngaarden, boomgaarden en in de groenvoorziening. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kohler motor met 49 pk. De RS versie staat bekend om zijn lage gewicht waardoor hij goed op vlakke gronden en hellingen kan werken. De omkeerbare rijrichting is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Valiant V650 AR

De Valiant V650 AR is gemaakt om in smalle gebieden te werken zoals rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden, kassen en in de groenvoorziening. De tractor beschikt over een 3-cilinder VM motor met 56 pk. De AR versie staat bekend om zijn wendbaarheid. De omkeerbare rijrichting is optioneel, net zoals een geluidswerende cabine. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Valiant V650 RS

De Valiant V650 RS is gemaakt om in gebieden te werken zoals wijngaarden, kassen en in de groenvoorziening. De tractor beschikt over een 3-cilinder VM motor met 56 pk. De RS versie staat bekend om zijn compactheid en goede gewichtsverdeling, waardoor hij goed op vlakke gronden en hellingen kan werken. De omkeerbare rijrichting is optioneel, net zoals een geluidswerende cabine. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Valiant V650 MT

De Valiant V650 MT is gemaakt om op hellingen te werken, zoals het maaien van weilanden. De tractor beschikt over een 3-cilinder VM motor met 56 pk.  De omkeerbare rijrichting is optioneel, net zoals een geluidswerende cabine. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Vithar V750/V850/V950 AR/RS

De Vithar V750/V850/V950 AR zijn gemaakt om in smalle gebieden te werken zoals rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden en kassen. De AR versie staat bekend om zijn wendbaarheid.
De RS variant zijn multifunctionele tractors, die gemaakt zijn om te werken in wijngaarden, boomgaarden en in de groenvoorziening. De RS versie staat bekend om zijn compactheid en goede gewichtsverdeling, waardoor hij goed op vlakke gronden en hellingen kan werken.
Voor beide varianten zijn er 3 motoren beschikbaar: 70 pk 3-cilinder (V750), 79 pk 4-cilinder (V850) en een 91 pk 4-cilinder (V950). De omkeerbare rijrichting is optioneel voor de V750. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Vithar V800 AR/RS

De Vithar V800 AR is gemaakt om in smalle gebieden te werken zoals rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden en kassen. De AR versie staat bekend om zijn wendbaarheid.
De RS variant is een multifunctionele tractor, die gemaakt zijn om te werken in wijngaarden, boomgaarden en in de groenvoorziening. De RS versie staat bekend om zijn compactheid en goede gewichtsverdeling, waardoor hij goed op vlakke gronden en hellingen kan werken.
Beide hebben een 4-cilinder turbo VM motor met 73 pk. De omkeerbare rijrichting is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan V850/V950 AR

De Volcan V850/V950 AR is gemaakt om in smalle gebieden te werken zoals rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden en kassen. De AR versie staat bekend om zijn wendbaarheid. Er zijn 2 motoren beschikbaar: een 79 pk 4-cilinder VM motor (V850), en een 91 pk 4-cilinder VM motor (V950). Een geluidswerende cabine is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan V850/V950 RS

De Volcan V850/V950 RS is een multifunctionele tractor, die gemaakt zijn om te werken in wijngaarden, boomgaarden en in de groenvoorziening.De RS versie staat bekend om zijn compactheid en goede gewichtsverdeling, waardoor hij goed op vlakke gronden en hellingen kan werken. Er zijn 2 motoren beschikbaar: een 79 pk 4-cilinder VM motor (V850), en een 91 pk 4-cilinder VM motor (V950). Een geluidswerende cabine is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan V850/V950 Dualsteer

De Volcan V850/V950 Dualsteer zijn speciale tractors met het exclusieve double steering systeem. Hierdoor wordt de stabiliteit van de RS met de wendbaarheid van de AR gecombineerd. Er zijn 2 motoren beschikbaar: een 79 pk 4-cilinder VM motor (V850), en een 91 pk 4-cilinder VM motor (V950). Een geluidswerende cabine is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan V950 MT

De Volcan V950 MT is gemaakt om op hellingen te werken, zoals het maaien van weilanden. De tractor beschikt over een 4-cilinder VM Turbo motor met 91 pk.  Een geluidswerende cabine is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan V800 AR

De Volcan V800 AR is gemaakt om in smalle gebieden te werken zoals rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden en kassen. De AR versie staat bekend om zijn wendbaarheid. Deze tractor beschikt over een 4-cilinder turbo VM motor met 73 pk. Een geluidswerende cabine is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan V800 RS

De Volcan V800 RS is een multifunctionele tractor, die gemaakt zijn om te werken in wijngaarden, boomgaarden en in de groenvoorziening.De RS versie staat bekend om zijn compactheid en goede gewichtsverdeling, waardoor hij goed op vlakke gronden en hellingen kan werken. Deze tractor beschikt over een 4-cilinder turbo VM motor met 73 pk. Een geluidswerende cabine is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan V800 MT

De Volcan V800 MT is gemaakt om op hellingen te werken, zoals het maaien van weilanden. Deze tractor beschikt over een 4-cilinder turbo VM motor met 73 pk. Een geluidswerende cabine is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan V800 Dualsteer

De Volcan V800 Dualsteer zijn speciale tractors met het exclusieve double steering systeem. Hierdoor wordt de stabiliteit van de RS met de wendbaarheid van de AR gecombineerd. Deze tractor beschikt over een 4-cilinder turbo VM motor met 73 pk. Een geluidswerende cabine is optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan SDT V850/V950 RS/Dualsteer

De Volcan SDT V850/V950 RS zijn speciaal ontworpen tractors die dezelfde grip-eigenschappen hebben als gewone tractors. Ze werken goed tussen de rijgewassen, in wijngaarden, boomgaarden en kassen.
De Dualsteer variant zijn speciale tractors met het exclusieve double steering systeem. Hierdoor wordt de stabiliteit van de RS met de wendbaarheid van de AR gecombineerd. Ze hebben dezelfde grip-eigenschappen hebben als gewone tractors. Ideaal dus voor op hellingen en tussen de rijgewassen.
Voor beide varianten zijn er twee motoren beschikbaar: een 79 pk 4-cilinder VM motor (SDT V850), of de 91 pk 4-cilinder VM motor (SDT V950). Geluidswerende cabines zijn optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan SDT V800 RS/Dualsteer

De Volcan SDT V800 RS is een speciaal ontworpen tractor die dezelfde grip-eigenschappen heeft als de gewone tractor. Deze tractor werkt goed tussen de rijgewassen, in wijngaarden, boomgaarden en kassen. De Dualsteer variant is een speciaal ontworpen tractor met het exclusieve double steering systeem. Hierdoor wordt de stabiliteit van de RS met de wendbaarheid van de AR gecombineerd. Hij heeft dezelfde grip-eigenschappen hebben als de gewone tractor. Ideaal dus voor op hellingen en tussen de rijgewassen.
Beide beschikken over een 4-cilinder turbo VM motor met 73 pk. Geluidswerende cabines zijn optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Sky Jump V950 Dualsteer

De Sky Jump V950 Dualsteer is een speciaal ontworpen tractor met het exclusieve double steering systeem. Hij heeft voor normale banden en achter rupsbanden. Hierdoor wordt de grip nog beter. Hij beschikt over een 4-cilinder turbo VM motor met 91 pk. Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki

Wij, Mooren Machines B.V., behoren tot de officiële Iseki Pro Dealers.

Iseki TJA

De TJA is leverbaar met een 80 (TJA 8080) of 100 (TJA 8100) pk 3-cilinder Sisu motor. Deze trekkers zijn breed inzetbaar voor zowel cutuurtechnische werkzaamheden als in de landbouw. De trekkers hebben een moderne vormgeving en een hoog bedieningsgemak.
De TJA 8080 heeft 18 versnellingen vooruit en 18 achteruit. Verdeeld over 3 groepen van 6 versnellingen.
De TJA 8100 kent 36 versnellingen vooruit en 36 versnellingen achteruit. Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TXG 237

De sterke Iseki 3 cilinder dieselmotor van de TXG 237 levert een vermogen van 23,7 pk bij een zeer laag toerental. Door zijn compacte afmetingen is er met de TXG 237 goed te werken in de kleine ruimten. De vele aanbouwposities zorgen ervoor dat u met tal van aanbouwwerktuigen kunt werken, zoals grasvanger, maaier, sneeuwschuif en frontloader.
Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TM 3185

De TM 3185 is een trekker met een 3-cilinder dieselmotor met een motorvermogen van 17 pk. Hij doet alles wat u van hem wilt, en dat met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding en minimaal onderhoud. Hij heeft een mechanische aandrijving met 6 versnellingen vooruit en 2 versnellingen achteruit.
Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TM 3215

De TM 3215 is een trekker met een 3-cilinder dieselmotor met een motorvermogen van 22 pk. Hij is technisch hoogstaand, maar met een eenvoudige bediening. Door de vele totaaloplossingen en het gebruik van originele aanbouwdelen is een professionele trekker ontstaan. Er kan dus bijvoorbeeld een maaier of frontloader op worden aangebouwd.
Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TM 3265

Een krachtige 26 pk Iseki dieselmotor zorgt voor de aandrijving. De TM 3265 heeft een rijonafhankelijk elec./hydr. in- en uitschakeling van de aftakas, er kunnen veel onderdelen op worden gemonteerd, waardoor deze tractor meteen een professioneel tintje krijgt. Denk hierbij aan maaier, frontlader of borstel.
Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TH 4295

Deze compacttrekker heeft een 3-cilinder dieselmotor met een vermogen van 29 pk, met 8 versnellingen vooruit en 8 versnellingen achteruit. Tevens beschikt deze trekker over een zwaar uitgevoerde vooras met een draagvermogen van 1200 kg. Er kunnen vele onderdelen erop worden gemonteerd, denk aan maaier, frontloader of borstel.
Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TH 4335

Deze compacttrekker heeft een 33 pk, 3-cilinder dieselmotor, waarbij de beugel in het midden geplaatst is.
De servicepunten van deze compacttreker zijn zeer gemakkelijk bereikbaar doordat de motorkap ondersteund wordt door een gasveer wanneer men deze opent. Hij heeft standaard 8 versnellingen vooruit en 8 achteruit, en een zwaar uitgevoerde vooras heeft een draagvermogen van 1200 kg.
Er kunnen vele onderdelen erop worden gemonteerd, denk aan maaier, frontloader of borstel.
Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TG 6370 Dual Clutch

Deze compacttrekker heeft een 37 pk, watergekoelde 3 cilinder motor, 1647 cc. Tevens is de TG 6370 beschikbaar met een Dual clutch transmissie. Deze dual clutch koppeling zorgt voor snel en gemakkelijk schakelen. 24 Versnellingen vooruit en achteruit zorgen voor de juiste versnelling bij elke toepassing. Ook heeft u de keuze tussen beugel of een cabine.

Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TG 6400

Deze compacttrekker heeft een 43 pk, 3-cilinder turbo Iseki dieselmotor, 1498 cc. De motor is voor het verlenen van service goed bereikbaar, doordat de motorkap uit 1 stuk bestaat en d.m.v. een gasveer geopend kan worden. Hij is standaard voorzien van airco en cruise control. U heeft de keuze tussen beugel of een cabine. Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TG 6490

De Iseki TG 6490 heeft een 4 cilinder 50 pk Iseki dieselmotor. Tevens heeft deze tractor een 3 groepen hydrostatische aandrijving. Standaard is hij uitgerust met een elektronische cruise control met memory stand. De hefkracht op de kogels bedragt 1580 kg en de hefinrichting heeft natuurlijk een positieregeling. Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TG 6670

De Iseki TG 6670 heeft een 4 cilinder 67 pk Iseki dieselmotor. Tevens heeft deze tractor een 3 groepen hydrostatische aandrijving. De motor is voor het verlenen van service goed bereikbaar, doordat de motorkap uit 1 stuk bestaat en d.m.v.een gasveer geopend kan worden. Luchtfilter, accu, radiateur, oliepeilstok en filters zijn direct bereikbaar. De hefkracht op de kogels bedragt 1580 kg en de hefinrichting heeft natuurlijk een positieregeling. Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TLE 3400

De TLE 3400 is mechanisch aangedreven en uitstekend geschikt voor de zwaardere klussen. Hij heeft een 3-cilinder Iseki dieselmotor van 39 pk.
Deze tractor is van alle markten thuis en kan ingezet worden voor maaien, klepelen, vegen en transport. Het hefvermogen bedraagt maar liefst 1000 kg.
Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TLE 4490

De TLE 4490 is mechanisch aangedreven en uitstekend geschikt voor de zwaardere klussen. Hij heeft een 4-cilinder dieselmotor van 50 pk.
Deze tractor is van alle markten thuis en kan ingezet worden voor maaien, klepelen, vegen en transport. De TLE 4490 is tevens ideaal voor werkzaamheden met een voorlader en daar waar een hoog motorvermogen gevraagd wordt.  Het hefvermogen bedraagt maar liefst 1100 kg, en hij heeft 8 versnelling vooruit en 8 achteruit.
Informeer naar de mogelijkheden.

Mocht u nu vragen hebben, of meer informatie willen weten, neem dan contact op met:

Marc Mooren
Tel.: +31(0)475 420 422
GSM: +31 (0)654 608480

Reageren is niet mogelijk